onsdag 16. mai 2012

Enda en IKEA tur!

Etter vi kom oss hjem igjen etter strandturene vår på lørdag og etter mat og dusj så tenkte vi på hva vi skulle finne å nå. Jeg har lenge hatt lyst til å ta en tur til til IKEA, sånn bare for å kikke... Talal hadde ingen andre forslag så vi satte oss i bilen og dro først for å vaske den, den hadde blitt skikkelig møkkete i løpet av uka i tillegg til å sitte fast i sanden også var det sand inni fra føttene våre. Det er veldig billig å vaske biler her og det er faktisk ikke lov til å vaske den selv for det er sløsing med vann også er det ikke plass. Vi betalte ca 45 NOK for å vaske den utvendig og innvendig også kjørte vi mot IKEA. Det er rart hvor sulten man blir av å være på stranden, når vi endelig kom frem til IKEA var vi helt utslett så vi gikk rett til restauranten, jeg spiste vegetar-pasta og Talal spiste svenske kjøttbullar.

Vi kikka litt rundt oppe der de har utstillinger, det er gøy for oss for de har så mange fine løsninger for små leiligheter, som vår! Vi er ganske fornøyd med hvordan vi har møblert og vi kommer nok ikke til å forandre på det med det første ihertfall, men det er gøy å titte litt! Men jeg syns det er mye gøyere å være nede der man begynner å kjøpe ting!  Som jeg hadde en liten misstanke om så fant vi noe vi trengte...
DINERA Coffee cup and saucer Saucer diameter: 11 cm Total height: 10 cm Cup height: 8 cm



Disse koppene var bare sååå mye finere enn de vi har også var de billige og kom 6 stykker i en pakke, så de kjøpte vi! Det er hyggelig å ha ordentlige kopper når det kommer folk for vi har bare 2 like krus og når koppene er mindre så blir det mer enn 1 kopp pr. person som det blir når vi serverer i krus. Vi må ta noe ut av skapet og lagre det et sted da for ellers er det rett og slett ikke plass.


KNUBBIG Table lamp Diameter: 18 cm Height: 18 cm Cord length: 2.5 m
Når vi gikk forbi denne lampen så husket vi at vi hadde en sånn før som knuste og det hadde vært koselig med en sånn til, så det kjøpte vi og den står på pianoet nå og det ble veldig fint. 

Vi klarte oss heldigvis med å ikke kjøpe noe mer der, bortsett fra daim-sjokolade for det har de begynt å selge der nå og det er så godt... 
På vei ut av IKEA gikk vi innom en butikk som er akkurat som biltema for å kjøpe taue-tau og det skal alltid ligge i bilen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar