mandag 30. april 2012

Mer bilskriverier

Nå har vi hatt bilen en stund allerede, og vi begynner så vidt å forstå at vi faktisk har bil. Talal bruker den til jobb så lenge han fortsatt jobber på det kontoret som ligger langt unna og ellers bruker vi den på kveldene til å bare kjøre rundt.

På onsdagen dro vi på kvelden en tur til butikken for vi manglet noen ting, jeg hadde lyst til å kjøre for å bli ordentlig vant igjen til å kjøre her med alle bilene og filene og greier, men jeg hadde glemt lommeboka med førerkortet mitt. Talal kjørte frem og tilbake til butikken og gikk opp til leiligheten for å legge fra seg matvarene og hente førerkortet mitt også var planen at jeg skulle kjøre en liten runde. Siden han bare skulle fort opp og ned igjen parkerte vi på drop-off området, men når han kom ned igjen fikk vi oss en liten overraskelse: Bilen ville ikke starte igjen! Vi prøvde og prøvde og vi ventet en stund og prøvde igjen og det hjalp ikke så Talal prøde å dytte bilen mens jeg forsøkte å starte den og det funket heller ikke så Talal måtte dytte bilen tilbake igjen. Vi kunne ikke stå på drop-off over natta for vi sto også forran der de triller ut og inn søpplekontainerene. Vi ville heller ikke begynne å ringe folk for klokken var 12 på natta.
Vi kom frem til at det viktigste var å få parkert ordentlig, så kunne i fikse resten dagen etter, når Talal dytta bilen fremover og deretter tilbake så var rattet låst, men når vi prøvde å dytte neste gang så løsntet det heldigvis! Vi måtte bare trille bilen den korteste veien og kjørte mot kjøreretningen og alt bare for å komme oss ned i parkeringshuset. På vei ned til parkeringen sluttet forresten bremsene nesten helt å funke, heldigis gikk det bra! Nede i parkeringshuset traff vi på en sikkerhetsvakt som ringte sikkerhetsvaktene for hele området i bor i som kjører rundt. Så han hjalp til å dytte bilen for å finne en parkeringsplass, men siden det var så sent så var det veldig fullt og de måtte dytte meg rundt og rundt inni den for å finne en plass. Vi fant heldigvis til slutt en plass og vaktene kom og ladet batteriet for oss, men vi måtte jo holde bilen igang siden batteriet akkurat var ladet opp så vi kjørte litt rundt og vi var ikke i seng før 2 på natten og dette var en onsdag. Når dette skjedde hadde vi eid bilen i 6 dager...

Nå har vi ihvertfall byttet batteri så i trenger forhåpentligvis ikke å være redd for at dette skal skje igjen på et par år.

1 kommentar:

  1. gratulere med og lykke til med alle problem- er. det er sån det er å ha bil.

    SvarSlett