søndag 18. mars 2012

Vin, Bursdagsfeiring og Matfestival

I uka som var har jeg ikke gjort så veldig mye i grunn, det blir mye pianoøving, og pianotimer på onsdag selvfølgelig. På onsdag møtte jeg forresten den finske damen fra grillfesten igjen, hun har alkohol-lisens så hun kjøpte vin til meg. To kartonger vin burde holde en stund! Dagen etter møtte jeg Malin og datteren på Mall of the Emirates, vi pleier egentlig å sitte ute på en kafè når vi møtes, men det ar veldig varmt den dagen så vi holdt oss inne. Vi kikka litt i butikker og drakk litt kaffe og kosa oss masse, vi kom også frem til at i måtte på kino sammen dagen etter for å feire bursdagen til Malin. Hun hadde bursdag for noen dager siden, men fikk ikke feiret for mannen jobbet sent så han foreslo at Malin kunne få fri fra barn en kveld og finne på noe. Så vi dro for å se filmen Midnight in Paris som var morsom og overraskende og fin - vi var begge fornøyd med valget. Også gikk vi rundt og kikket litt i butikker før vi satte oss ned og drakk te. Det var superkoselig og vi dro ikke hjem før kl 12 på natta!

Kvelden før kom forresten Nada og barna på besøk til oss. De er ikke hos oss ofte så det var en hyggelig overraskelse! De ville jo gjerne se pianoet! Men de kunne desverre ikke bli lenge for det var så sinnsykt mye trafikk at de brukte en halvtime på å komme til oss og barna skulle jo også legge seg etterhvert. Men det var koselig at de kom en tur.

Jeg skulle ikke på kino før på kvelden så jeg og Talal hadde hele dagen til å gjøre andre ting. Vi sto opp rundt kl 9, tidligere enn vi pleier, og gikk rett ned til trimrommet og trena i ca en og en halv time før vi gikk opp igjen og spiste frokost. Vi har vært uten å trene begge to en god stund så det var fint å få begynt igjen. Vi har ikke kunnet trene tidligere egentlig fordi huseieren vår ikke hadde betalt alt han skulle så de deaktiverte nøkkel-kortene våre som vi trenger for å komme ut til bassenger, inn i trimrommene og alle andre inganger enn hovedingangen. Det var skikkelig kjipt, men han betalte heldigvis etterhvert, men Talal mer eller mindre løpe etter han for å få han til å betale!
Etter trening og froksot var vell overstått begynte vi å vandre mot stranden. Det var varmere enn vanlig den dagen, det var rundt 30 grader, og det høres ille ut, men det var utrolig deilig. Sola var sterkere den dagen enn forrig gang vi var på stranden og jeg ble solbrent på skuldrene, men ikke veldig heldigvis.

På lørdag gikk vi også ned for å trene på morgenen før frokost selv om vi ikke klarte å stå opp like "tidlig" som dagen før. På ettermiddagen var vi invitert av Wasim og Nour til Taste of Dubai som er en mat-festival, de hadde nemlig fått noen gratisbiletter. Vi lurte om om vi skulle en tur til Nada før det, men vi var slitne og slappe og vi trodde det ikke var så lenge til vi skulle til festivalen, men vi dro ikke før nærmere 17.30...
Festivalen var i grunn ganske skuffende. Billettene kostet egentlig 75 dirhams og da trodde vi at det var gratis smaksprøver, men det var det ikke. Alt kostet penger, det var lite å velge mellom, det var dyrt (det hadde vært billigere å gå på en fin restaurant å spise) og porsjonene var på størrelse med smaksprøver. Det som var fint var at fetsivalen var i en veldig fin park, alt var ute, de hadde live musikk og man fikk kjøpe alkohol. Vi ble enige om at det var fin atmosfære og fin plass, men vi kunne alle ønske at vi ikke var sultne når i dro dit. Når vi kom hjem så lagde vi middag...

Alt i alt en fin helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar