tirsdag 21. august 2012

Eid Mubarak! Del 2

Malin kom tilbake fra Finland samme dag som meg, men vi hadde ikke sett dem enda så vi inviterte dem på middag på fredag så hele dagen gikk til å rydde og shine leiligheten og handle inn til det. Vi bestillte pizza da så vi slapp å stå å lage mat. Det var superkoselig å treffe dem igjen! Babyen har blitt kjempestor, jeg kjente henne nesten ikke igjen! Det var veldig, veldig stas og jeg kosa meg masse, men de måtte dra når minste ble trøtt og grinete og det var rundt 9.

Jeg og Talal satt i sofaen fra de kom rundt 5 til de dro og siden vi ikke hadde tenkt til å legge oss så tidlig og var ferdig med å sitte tok vi en tur til Ibn Battuta Mall for å kjøpe gaver til barna og konfekt til Nada og Hany, vi var nemlig invitert på frokost der dagen etter. Vi fant fine små surfebrett til barna og en boks Ferro Rocher til de voksne, etter det måtte vi jo bare kikke litt rundt som vi pleier. Innom en bokhandlel, flere elekronikk butikker og sånn som det pleier å være. Siden det fortsatt var ramadan da så var det også åpnent mye lengre i butikkene og vi dro ike derfra før 12.30 på natta!

Det er utrolig kos å bli bedt på frokost. Man bare ruller seg ut av senga, klær på og sminker seg and off you go! Arabisk frokost er i seg selv noe ganske annet en vår norske brødskive-med-ost-og-en-kopp-kaffe frokost, så når det var feiring er det ganske luksus. Det var mange forskjellige oster der, flere typer brød, oliven, agurk, tomat, også var det en arabisk rett der med kikerter, yoghurt og pinjekjerner der. De hadde også kjøpt inn kjeks og croissant. Vi orket seriøst ikke å reise oss etter vi hadde spist. Etter vi hadde spist og drukket både kaffe og te dro vi omsider tilbake til oss og på ettermiddagen rett før det ble mørkt dro vi på stranden. Det var varmt, men levlig når sola ikke sto på. Vannet var varmt også så det var deilig en stund, men så ble det for varmt for oss. Vi tok med surfebrettet da så jeg fikk prøve og det er skikkelig gøy! Det var litt dumt at det ble så fort mørkt da for jeg liker ikke å bade når det er mørkt, det er skummelt! Så da gikk vi opp og jogga littegranne. Når vi skulle dra begynte vi å bli sultne og vi hadde IKKE lyst til å lage mat og handle så vi kjøpte falafel-sandwich som vi spiste i bilen og det var så godt. Mat etter aktivitet er best.

Enda så mye det kjennes ut som vi gjorde hadde vi en dag til før Talal skulle på jobb. Det er ikke så mye å gjøre her på sommeren utenom kjøpesenter desverre, så vi dro til et kjøpesenter. Igjen. Men vi koser oss! Vi spiste litt der, som siste gang på lenge siden dietten skulle påbegynner dagen etter, og vi fant noen veldig fine hyller som var akkurat sånne vi lette etter. Pluss at vi endelig fikk kjøpt en ordentlig vekt fra et apotek. Vi hadde misstanke om at den vi hadde ikke var riktig og vi hadde rett!

Idag er det tirsdag og nå har Talal begynt på jobb igjen så nå er vi tilbake til hverdagen igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar