tirsdag 21. august 2012

Eid Mubarak! Del 1

Tre dager etter jeg kom tilbake til Dubai begynte Eid, som er en muslimsk høytid som markerer at fasten og Ramadan er ferdig. Det er en veldig viktig høytid i den muslimske verden, litt som jul i den kristne verden. Barna får gaver, alle spiser til de må åpne buksesmekken og de pynter med ballonger og lys. Når det er Eid er det også fri fra jobben så Talal jobbet to dager etter jeg kom også var det helg etterfulgt med fri på søndag og mandag. Vi ville egentlig reise et sted, ikke langt, men til en annen emirat for eksempel. Problemet er bare at det er så varmt og fuktig at vi ikke orker å gjøre noe ute og da er det plutselig ikke så mye å gjøre. Så vi bestemte oss for å spare den turen til litt senere, Talal har ferie til gode også så det ordner seg!

De første to dagene etter jeg kom gikk med til å pakke ut og sove ut, da var det ramadan så Talal sluttet på jobb kl 15 så jeg sov til 12, tok en dusj, spiste litt og pakket ut litt også var han hjemme igjen. På torsdag dro vi på IKEA på kvelden, vi hadde noen bilder som trengte rammer nemlig. Så vi bestemte oss for å ta middagen der også. Det er jo sånn med IKEA at man går aldri ut med kun den ene tingen man kom for å kjøpe... Vi kom hjem med planter, stearinlys, kaffekopper og vinglass i tillegg til rammer, jaja det er kos da!

Dagen etter dro vi for å besøke Nada og de og det var veldig koselig å se de igjen. Etter vi hadde vært der dro vi videre til butikken for å kjøpe skruer for å henge opp bildene og det tok lengre tid enn det høres ut for vi måtte inn på et kjøpesenter og det var masse folk og stort også kikka vi litt på andre ting og da går tiden fort. Vi kom ihvertfall hjem etterhvert og begynte å sette bildene i rammene, bestemme hvor vi skulle henge de opp og drikke vin som jeg fikk kjøpt i tax free butikken.
Vi endte med et fotografi over pianoet, et fotografi og et bilde over sofaen og det siste bilde over kjøkkenbordet. Leiligheten ble helt forandret med noe på veggene! Det ble 100 ganger koseligere!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar